БИОТРОВЕ И БИО ПРЕПАРАТИ от Червен Калифорнийски Червей

  [BG]   RU   EN  
БИОТРОВЕ И БИО ПРЕПАРАТИ от Червен Калифорнийски Червей

 
Рейтинг: 3.00
(78)
НАЧАЛО
ЗА ФИРМАТА
НАШИТЕ НАГРАДИ
НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ
БИО ПРОДУКТИ
ЗА ПОРЪЧКИ ONLINE И ВРЪЗКА С НАС
Фото Галерия
КОНТАКТ С НАС
Календар
АнкетиЗА ФИРМАТА / ЗА ФИРМАТА

ЗА ФИРМАТА
24.08.06 22:12

 

ЕТ " ВЕДИ - 53 " 

 

 

 

 

 

 

Фирма ЕТ “Веди-53” е регистрирана в гр. Карлово, със седалище в село Ръжево, община Калояново, обл. Пловдивска. Фирмата е създадена през 1990 г. с предмет на дейност търговия. През 2000 г. фирмата коренно променя предмета на дейността си и започва да се занимава с био-земеделие. ЕТ “Веди-53е насочила усилията си към производството и пласмента на екологични био-торове от червен калифорнийски червей. Тя е една от най-големите фирми занимаващи се с производството на био-торове не само в Пловдивска област но и в страната като цяло. Фирмата има партньори в цялата страна. Редовен участник е на панаири, изложения и базари в цялата страна.

 

 

 

 

 

 

 

Основни приоритети са популяризация и разпространение на сортови семена, биопрепарати, органични и органо-минерални торове за нуждите на органичното и конвенционалното земеделие. Понастоящем фирма ЕТ “ВЕДИ-53” се явява динамично развиваща се компания. Най-важните принципи в работата на фирмата са индивидуален подход и създаване на максимално изгодни условия за клиентите.

 

 

 

 

 

 

 

Основни направления на дейността:

 

 

 

 

 

Внедряване на съществуващи разработки в съвременните технологии на отглеждане на селскостопанските култури

Промишлени изпитания хуминовите биопрепарати, органични и органо-минерални торове

Търговия със сортови семена.

От 2002 година фирма ЕТ “ВЕДИ-53 работи по налагането на пазара на продуктите от серията

 “ТЕЧЕН ЕКСТРАКТ ОТ БИОТОР”.

Фирма ЕТ “ВЕДИ-53” постоянно развива собствена дилърска мрежа, успешно работеща в България и предлага сътрудничество в областта на налагането на пазара на сортови семена, биопрепарати, органични и органо-минерални торове и перспективни биотехнологии за селското стопанство.

Възможности за сътрудничество:

 

 

 

 

 

 

 

Ние можем да предложим за реализация модифицирани за конкретни потребители, технологии за преработка на органични отпадъци (растениевъдство, животновъдство, хранителна промишленост и т. н.) във висококачествен хуминов тор (биохумус).

Доставка на сортови семена, биопрепарати, органични и органо-минерални торове за нуждите на селскостопанското производство.

Методическа помощ при внедряването и прилагането на методите на биологична корекция, извънкоренова обработка на културни растения, почвено внасяне, третиране на семена, компостиране и други практики с прилагане на хуминови продукти в селскостопанското производство, парковото и горско стопанство и ландшафтната архитектура.

Други форми на сътрудничество:

 

 

 

 

 

 

 

Консултации в областта на органичното земеделие.

Възможност за сътрудничество в областта на внедряване и разпространяване на продукцията.

Внос-износ.

Разумната ценова политика на фирмата, позволява нашите продукти до са достъпни и да се прилагат от хора със средни финансови възможности.

Фирма ЕТ “ВЕДИ-53” предлага сътрудничество на всички интересуващи се чиято деиност е свързана с нови биотехнологични методи на земеделие. Ние бихме желали да бъдем партньори с нашите клиенти, затова фирмената ни политика е построена на принципите на откритост, искреност и желание за бъдеща съвместна работа.

 

 

 

 

 

 

 

ДА НАПРАВИМ БИЗНЕС ЗАЕДНО!

 

 

 

 

 

 

 

 

0.1266